‘Rosmalen in Beweging’

‘Rosmalen in Beweging’

Het zal inmiddels ongetwijfeld bekend zijn dat deze actie van 5 tot en met 25 mei plaatsvindt.
FTC Rosmalen ondersteunt dit goede initiatief.
Wil je hier aan deelnemen? Ga dan na het inschrijfformulier en het deelname-/ sponsorformulier.
De kwaliteit van de Rosmalense samenleving wordt, in belangrijke mate, bepaald door de samenwerking tussen verenigingen, winkeliers en horeca; deze vormen gezamenlijk een belangrijke driehoek.
Hierbij de gegevens omtrent het inschrijven, het bemachtigen van een sjaal, het deelname-/sponsorformulier, de omschrijving van de uitgestippelde wandel-/fietsroutes en nog veel meer.

Inschrijfformulier
Via de link https://forms.gle/TCNLzwfYsMT84zSYA kan iedereen zich inschrijven. Dit is met name bestemd zodat deelnemers bij ons bekend zijn en tevens in het bezit kunnen komen van een sjaal.
De rest wijst zich vanzelf.

Deelname-/sponsorformulier
Via de link https://forms.gle/Toj567TLpsNAFnRz9 kom je bij het sponsorformulier.
Met dit formulier kunnen deelnemers sponsors gaan benaderen en vervolgens het totaal opgehaalde bedrag aan ons door te geven. Dit alles met als doel om de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen een hart onder de riem te steken. In dit formulier tref je ook alle opties aan van het ruime aanbod van de wandel- en fietsroutes.

De centjes komen goed terecht
Het organisatieteam van ‘Rosmalen in Beweging’ heeft goed overleg met Beleef Rosmalen/Centrum Management Rosmalen hoe de opbrengst straks besteed gaat worden.
Het wordt een steuntje in de rug voor de horeca en de winkeliers uit het centrum van Rosmalen op momenten dat zij leuke dingen organiseren voor de Rosmalense samenleving. Dat kunnen vertrouwde activiteiten zijn maar ook nieuwe initiatieven. Ideeën zijn er bij Beleef Rosmalen volop en aan ambitie ontbreekt het zeker niet. Samen met de ondernemers maken we er iets moois van. Dat wordt dus met zijn allen genieten.
Steeds meer verenigingen, stichtingen en instanties
Dat steeds meer partijen sympathiseren met ‘Rosmalen in Beweging’ mag duidelijk zijn.
Elke week sluiten nog verenigingen, stichtingen bij de actie aan. Dat doet het organisatieteam deugd.
Maar dan zijn we er nog niet.
Het welslagen van ‘Rosmalen in Beweging’ ligt ook voor een groot gedeelte bij de inspanning van alle betrokken partijen om juist in deze fase de achterban te benaderen om mee te gaan doen.
We verzoeken u dan ook vriendelijk hierbij nogmaals om uw leden, vrienden, buren, familie of wie dan ook uit te dagen om mee te gaan doen aan de actie.
Mocht er geen interesse zijn om te gaan bewegen (wat we ons nauwelijks kunnen voorstellen) dan is het wellicht een optie om juist die groep toch te benaderen om de actie mede te sponsoren.
Want dáár is het natuurlijk ook om te doen : Zoveel mogelijk centjes ophalen !

Prijzen
Er worden diverse prijsjes door allerlei instanties al worden aangeboden. Dat varieert van het opmaken van een gratis document bij Hoffspoor Notarissen, een week lang onbeperkt sporten bij Solid Gym, twee vrijkaartjes voor Welcome to Satisfaction, een workshop Barista van ’t Koffiehuis, vogelhuisjes van Van Wanrooij Ontwikkeling, enz. enz.
Mocht je als vereniging, stichting of andere instantie dit prijzenpakket willen aanvullen, dan staan we uiteraard hier graag voor open. Een mailtje naar rosmaleninbeweging@gmail.com voor overleg volstaat.

Resumé
• Benader uw achterban op welke manier dan ook. Hoe meer hoe liever.
• Zend in die berichtgeving de onderstaande linkjes mee.
Dat is voor het inschrijfformulier: https://forms.gle/TCNLzwfYsMT84zSYA
En voor het deelname-/sponsorformulier: https://forms.gle/Toj567TLpsNAFnRz9

Heeft u vragen, ideeën, opmerkingen of andere dingen, mail dan gerust naar rosmaleninbeweging@gmail.com of neem contact op met één van de commissieleden.
Dan maken we er samen iets leuks van.

Met vriendelijke groet,
De commissie ‘Rosmalen in Beweging’
Aemy Sevinga
Corrianne Schijvens-van Hassel
Bert ter Mors
Felix van den Nieuwendijk
Edwin Smolders
Leander Pennings (06 23707619)