HEVO – Fietstocht in samenwerking met FTC Rosmalen

HEVO – Fietstocht in samenwerking met FTC Rosmalen

FTC regelt samen met de HEVO tijdens de Bockenreijdertocht op zondag 25 juni een fietstocht van 40 km die onder begeleiding van kopmannen zal worden verreden.

Extra HEVO – Fietstocht in samenwerking met FTC Rosmalen

Elk jaar organiseert HEVO fietsgroep De Vrolijke Trappers 18 mooie en gezellige fietstochten van 30, 45 of 60 km en maakt daarbij dankbaar gebruik van de kennis van 5 mannen met veel fietservaring. Drie van hen hebben die ervaring opgedaan bij de Fiets Tour Club Rosmalen waar ze al vanaf de beginjaren lid zijn.

De FTC Rosmalen heeft in 2017 ‘n dubbel jubileum te vieren : op zondag 25 juni wordt hun bekende Bockenreijderstocht met ritten van 70 en 110 km voor de 25ste keer georganiseerd en gelijktijdig wordt ook het 33 jarig bestaan (3×11 in Zandhazendurp-termen !) gevierd.

Reden genoeg om de samenwerking HEVO-FTC nog zichtbaarder te maken door het aanbieden van een extra HEVO Fietstocht van 40 km als onderdeel van de Bockenreijderstocht. In tegenstelling tot de zelfstandig te rijden ritten van 70 en 110 km wordt deze extra 40 km tocht georganiseerd volgens het vertrouwde concept van De Vrolijke Trappers: samen een gezellige groepstocht fietsen naar een nog onbekende pauzeplaats onder leiding van een of twee van de bekende HEVO-routemannen !

LET OP : er zijn voor deze extra 40 km tocht wel enkele afwijkingen t.o.v. de gebruikelijke HEVO- fietstochten : Op zondag 25 juni is de startplaats Biercafé & Feestzaal d’n Beer, de starttijd is 10 uur, u moet zich vooraf inschrijven als deelnemer en de inschrijfkosten bedragen 1 euro. Voor deze kleine bijdrage – die ook een goed doel dient – bent u tijdens de tocht verzekerd via de NTFU.

Natuurlijk staat het de sportieve HEVO- fietsers vrij de uitdaging van het rijden van de 70 of 110 km Bockenreijderstocht aan te gaan maar daarvoor gelden andere starttijden en hogere inschrijfgelden. Op de FTC – website www.ftc-rosmalen.nl kunt u onder de knop Programma alle gegevens over deze langere, zelfstandig te rijden ritten van de Bockenreijderstocht 2017 vinden.

Iedereen die zich prettiger voelt bij de kortere gezamenlijke HEVO – fietstocht van 40 km is vanaf kwart over 9 welkom bij Biercafé & Feestzaal d’n Beer , Dorpsstraat 77. Dus stap 25 juni op tijd op uw fiets en meld u snel aan, zodat we om exact om 10 uur kunnen starten onder het motto “Samen gezellig en sportief fietsen door ons mooie Brabantse Land” en ……. nodig gerust uw kennissen uit om mee te doen !!